Meer interieur advies mogelijkheden


Speciale technieken voor je interieur

Lekker veel kleur of juist rust creëren met kleur, hoe doe je dat? Mooie lampen kopen maar heb je dan het licht wat je bedoelt? Een heerlijke hoge open ruimte maar het klinkt wel hol, hoe los je dat op? Past de energie van het huis bij jouw manier van leven?


Alles om het beste uit je huis te halen

Maak gebruik van een van deze specialisaties en maak je huis een perfecte plek voor jou!Kleuradvies

De juiste kleuren maken je huis persoonlijk. Ga uit van een kleur waar je blij van wordt. Of begin gewoon met wit…..

Akoestisch advies

Goed en mooi advies voor een prettige akoestiek met behulp van metingen. Design of juist onopvallend advies op maat.

Feng Shui styling

Feng Shui staat voor de balans en de harmonie in je interieur. Feng shui gaat op zoek naar de positieve energie in je woning.

Verlichtingsadvies

Een functioneel en sfeervol lichtplan geeft je interieur de uitstraling die het verdient. De juiste verlichting maakt je huis persoonlijk.

Workshops

De laatste woontrends, wat doet kleur en licht. Stel al je vragen en leer hoe je een sfeercollage kan maken.

Online interieuradvies

Laat je inspireren door het gemak van een persoonlijk interieuradvies online. Je hoeft alleen wat foto’s te sturen.

Contact ons


Interieuradvies specials die je huis persoonlijk maken

Wanneer je een verbetering van je interieur wilt, hoeft niet meteen je hele huis op zijn kop. Door specifieke onderdelen van je woning aan te pakken maak je je interieur echt áf.

Aan de hand van jouw favoriete kleur maken we een kleurenplan waar je blij van wordt. Ook als je alleen maar wilt weten of die ene kleur, die jij zo mooi vindt, wel het effect zal hebben wat je verwacht, kun je bij ons terecht.

Tegenwoordig zijn veel mooie harde materialen trendy en worden de plafonds weer hoger. Allemaal prachtig maar hoe beheers  je de akoestiek in deze ruimtes. Gordijnen bijvoorbeeld, vangen alleen de hoge tonen. Daarmee los je het probleem niet altijd op.

Overdag is je huis prachtig en met een goed lichtplan geniet je ook van je interieur met kunstlicht. Door goed advies kom je erachter of de lamp waar jij verliefd op bent ook de sfeer geeft die je ervan verwacht.

Ga je liever zelf aan de slag maar kun je wel wat verrassende ideeën gebruiken? In de workshops krijg je interieur inspiratie, tips en antwoorden op de vragen voor jouw interieur.

06-53755952 
Trudy@appart-interieuridee.nl