Feng Shui woonadvies

Alles voor positieve energie

Feng shui geeft aan wat je kunt doen in een interieur om de energie zo positief mogelijk te laten zijn. Feng Shui staat voor de balans en de harmonie in je interieur. Kies daarom voor Feng Shui woonadvies

Luisteren naar de Chinese leer

Feng shui gaat op zoek naar de positieve energie in je woning en je leefomgeving. Feng Shui vernieuwt de energie in je huis en heeft een helpende uitwerking op alle personen die er wonen.

Zelfs wanneer je niet gelooft in deze Chinese leer kunnen de Feng Shui tips je heel wat nuttig advies en inspiratie verschaffen. Je kan zelf makkelijk bepalen in hoeverre je de Feng Shui regels wil volgen. De energie in een ruimte zie je niet maar voel je wel meteen.

Feng Shui meting

Heb je een huis op het oog maar twijfel je of dit geschikt is voor jou en je gezin? Of iedereen zich happy kan voelen in deze woning?

Aan de hand van jouw persoonlijke gegevens, de gegevens van het huis en een kompasmeting maken we een verslag van de invloed die de woning heeft op jouw energie.

Wat kan je verwachten
Intake gesprek en inventarisatie van je wensen
Kompasmeting en analyse van de woning en haar omgeving
verslag van de meting en advies
€ 200,- v.a.

Feng Shui advies

Herken je dit? In de ene ruimte voel je je meteen fijn, in de andere ruimte niet. De energie in een ruimte zie je niet maar voel je wel meteen.

Met een Feng Shui advies geven we aan wat je kunt doen met je interieur en de ruimte om de energie zo positief mogelijk te laten zijn voor alle personen die er wonen.

Wat kan je verwachten
Intakegesprek en inventarisatie van je wensen
kompasmeting en analyse van de woning, de inrichting en haar omgeving
advies met concrete aanpassingen
€ 250,- v.a.

Contact ons

Hoe werkt Feng Shui

Feng Shui leert welke invloed vormgeving en inrichting heeft op de mens. De inrichting van een huis is in de Feng Shui filosofie heel belangrijk om energetische energie te bereiken.

De stelregel die voor alle Feng Shui stijlen geldt is het vermijden van rommel. Hou niet vast aan nutteloze bezittingen en spullen maar beperk je tot wat je echt nodig hebt en gebruikt.

Kleuren zijn erg belangrijk in Feng Shui omdat ze jouw persoonlijke Chi beïnvloeden. Zorg voor Yin en Yang op de juiste plekken.

Zelfs wanneer je niet gelooft in deze Chinese leer kunnen de Feng Shui tips je heel wat nuttig advies en inspiratie verschaffen.

In een Feng Shui interieur is het belangrijk voldoende ruimte vrij te houden zodat er ruimte is voor nieuwe energie. Hou de deuren ook vrij zodat de Chi doorheen de woning kan stromen.

Per kamer zal de manier van indelen anders zijn volgens de Feng Shui leer. Dit hangt af van de functie van de kamer en waar deze in het huis is.

06-53755952 
Trudy@appart-interieuridee.nl