Akoestisch advies

Zorg voor warmte in je woning

Een goede akoestiek geeft rust in huis. Je kunt elkaar beter verstaan en geluiden zijn geen herrie meer. Akoestisch advies geeft je mooie akoestische design oplossingen voor de hinderlijke nagalm, veroorzaakt door de combinatie van harde vloeren, strakke plafonds en een minimalistische inrichting.

Om de juiste akoestische warmte te krijgen in een woning is het belangrijk te weten welke producten je kunt gebruiken voor het gewenste akoestische resultaat. Gordijnen en kleden bijvoorbeeld dempen alleen de hoge tonen.

Akoestiek is belangrijker dan je denkt

Een homecinema, spelende kinderen, de keuken, audio apparatuur of thuiswerken….

….een akoestische oplossing in combinatie met een professioneel interieur styling advies is meteen een meerwaarde voor je interieur. De juiste akoestiek verbetert je wooncomfort.

Ik help je met akoestisch advies, en ik kan je de producten leveren en laten monteren.

Akoestisch interieurdesign

Wil je de akoestiek verbeteren in je woonkamer maar ben je een beetje huiverig voor een lelijk paneel aan de muur? Er zijn veel mogelijkheden om tot een prettige akoestiek te komen.

Wat kan je verwachten
Telefonische intake
Inventarisatie afspraak aan huis

Meeting volgens algemene normen
Advies voor toepassing van materialen
€ 125,- v.a.

Akoestiek meting en advies aan huis

Met de akoestische meting kunnen wij objectief vaststellen hoe de akoestiek nu is. Daarna kunnen wij met de meetresultaten direct berekenen welke producten optimaal zijn voor de akoestiek in uw situatie.

Wat kan je verwachten
Telefonische intake
Meet en adviesafspraak van c.a. 2 uur bij jou thuis
Akoestiek meting voor de ideale situatie
Advies over de mogelijkheden en producten
€ 299,- v.a.

Contact ons

Met Akoestisch advies krijg je oplossingen die je interieur heel aangenaam maken.

Bij het advies houd ik altijd rekening met producten die passen in jouw interieur. Mijn advies is van meerwaarde voor je interieur en wooncomfort.

Heb je multimedia apparatuur in huis dan een is een goede akoestiek heel belangrijk. Heb je een homecinema dan haal je daar het uiterste uit met een perfect afgestemde akoestiek.

Overal is een passend akoestisch advies voor te bedenken, of het nu gaat om thuiswerken of veel spelende kinderen over de vloer.

Er zijn vele akoestische materialen en mogelijkheden om akoestiek verbetering te combineren met interieurdesign, leverbaar in allerlei prijsklassen, altijd met de beste akoestische werking.

Plafondpanelen in combinatie met spots kunnen onopvallend in het lichtplan opgenomen worden. Een muur kan juist een eye catcher worden met een mooie wanddecoratie paneel.

Een indrukwekkende foto op een akoestisch paneel helemaal uitvergroot geeft een wow effect.

06-53755952 
Trudy@appart-interieuridee.nl